Introductie

De betekenis van 'De Sjamaan'

Wij vinden dat sjamanistische tradities wereldwijd veel te bieden hebben aan diegene die op zoek zijn naar kruiden om hun blik op de wereld mee te vergroten of om gewoon te genieten van hun effect op lichaam en geest.
De meeste producten die wij bieden vinden hun herkomst in deze sjamanistische tradities of in de kruidengeneeskunde van over de hele wereld. Vandaar de naam 'De Sjamaan'.

Wie wij zijn

De Sjamaan Distributie is een snelgroeiend Nederlands bedrijf, die wereldwijd psychoactieve producten, voedingssupplementen en parafernalia aanbiedt aan distributeurs, groothandels, detailhandel en de eindconsument. De Sjamaan is opgericht in 1994. Het is allemaal begonnen met 1 smartshop in Arnhem, een stad in het oosten van Nederland, vlakbij de Duitse grens. Daarna zijn we flink gegroeid. Op dit moment is de Sjamaan een van de leidende bedrijven in de Europese smartbranche.
In de eerste 6 jaar van ons bestaan hebben we ons op de eerste plaats gericht op de uitbreiding van de groothandel in Nederland, onze internetsites, internationale verkoop en onze detailhandel in Nederland. Via onze distributie afdeling leveren we honderden Nederlandse smartshops, waardoor we erg bekend zijn geworden in Nederland.
Sinds het begin van 2001 zijn we actief begonnen met de uitbreiding van onze afdeling internationale groothandel en dit met veel succes! Ons internationaal distributie netwerk omvat nu vele landen.

De groothandel en distributiekantoor van De Sjamaan

Graag nodigen we jou en jouw bedrijf uit om met onze producten te werken en hun potentieel in jouw omgeving te ervaren. De Sjamaan biedt je een snelle en betrouwbare service, waar je van op aan kunt en waarmee je jouw bedrijf kunt uitbreiden.

Het geheim van ons succes is drieledig:

  • sterke, exclusieve producten van hoge kwaliteit
  • uitgebreid advies en scherpe prijzen
  • uitstekende en betrouwbare service en snelle verzending

En daar bovenop, het meest belangrijke, we doen wat we beloven!
In de meeste gevallen, kun je jouw bestelling binnen 24 uur in huis hebben.

©Copyright De Sjamaan 1994-2015 - Last update: November 22, 2015
Eject-a-Bowl: de ´ejectable´ rookrevolutie voor je bong of waterpijp