Nieuws

DE SJAMAAN FEMINISED SEEDS & DE SJAMAAN AUTOFLOWERING SEEDS

Na jaren van uitgebreid onderzoek, contact met enkele van de grootste experts in de cannabiswereld en op verzoek van meerdere trouwe klanten, presenteert de zaadbank “De Sjamaan Cannabis Seeds” met trots 2 nieuwe zadenlijnen; “De Sjamaan Feminised Seeds” en “De Sjamaan Autoflowering Seeds”.

Wij, bij “De Sjamaan Seeds Banks” vertrouwen erop, dat we met de zorgvuldige selectie van 9 unieke, gefeminiseerde en 3 autoflowering soorten, 2 zaadbanken van wereldklasse presenteren.
Onze gefeminiseerde en autoflowering zaden van HIGH kwaliteit worden speciaal voor ons geteeld door de beste kwekers ter wereld.

De ‘regular’ zaden van “De Sjamaan Cannabis Seeds” hebben met de diverse Cannabis Cups al tal van prijzen gewonnen en wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe soorten daar nog veel meer prijzen aan zullen toevoegen.

NU verkrijgbaar voor jou! Zodat ook jij de kracht en de kwaliteit van deze NIEUWE en MAGISCHE soorten kunt ontdekken.

 

De Sjamaan Feminised Seeds Shamanic HazeDe Sjamaan Feminised Seeds White Widow

De Sjamaan Feminised Seeds Intense SkunkDe Sjamaan Autoflowering Seeds Widow Ryder

 

SPECIAAL VOOR DE NEDERLANDSE MARKT:
TRUFFELS IN EEN NIEUW JASJE

Naast de “oude” bekenden, de Psilocybe Tampanensis (Philosopher stones) en de Psilocybe Mexicana hebben we de Psilocybe Pajaritos en de Psilocybe Atlantis magic truffles aan ons assortiment toegevoegd.

Speciaal voor de Nederlandse markt in een hoeveelheid van 15 gram, vacuüm verpakt en voorzien van productinformatie in 6 talen, NL, EN, FR, SP, DU en IT. Ook uw buitenlandse klanten ontvangen zo de juiste informatie over het gebruik en de werking van de Magic Truffles.

Wilt u de nieuwe verpakking eens met uw eigen ogen bekijken? Bel of mail ons even voor gratis samples van onze Truffels in de nieuwe verpakking.
Wilt u meer informatie over het gehele assortiment of ons full color productoverzicht ontvangen?

Een telefoontje naar ons verkoopteam is hiervoor voldoende.

Psilocybe Atlantis Truffels 15grPsilocybe Mexicana Truffels 15gr

Psilocybe Pajaritos Truffels 15grPsilocybe Tampanensis Truffels 15gr

Psilocybe Truffels 15gr

 ©Copyright De Sjamaan 1994-2011 - Last update: Juli 12, 2011
Eject-a-Bowl: de ´ejectable´ rookrevolutie voor je bong of waterpijp